Om os

Kravin Projekter er en professionel og familie-ejet virksomhed, som udvikler erhvervsrelaterede projekter.
Vi specialiserer os i at levere ”turn-key” projekter for vores kunder, hvor kvalitet og faglighed er i højsædet.

Vi forsøger, at fremtidssikre vores projekter, således vi ikke blot overholder de nuværende normer og regler. Vi søger at finde intelligente løsninger, så energirammen optimeres, driftsomkostninger minimeres og anvendeligheden forbedres. Det være sig i form af varme/energikilder, konstruktionsform, isolering, materialebrug. Ovenstående i tæt sparring og samarbejde med vores kunder.

Under byggefasen føres der et tæt og dagligt tilsyn – for at optimere byggeprocessen for både kunden og fag entreprenører.

Vi finder den perfekte beliggenhed til kunden. Sørger for myndighedsbehandling, hvilket kan indeholde kommuneplans ændring, udarbejdelse af lokalplan, byggetilladelse og ibrugtagningstilladelse. Udarbejdelse af lejekontrakt med lejer. Projekterer nybygning eller renovering. Bygger/renoverer i henhold til gældende regler, love og normer. Det færdig projekt kan enten sælges til lejer, en investor eller beholdes i eget ejendomsselskab.

Udover nævnte projektudvikling eksisterer der flere søsterselskaber til Kravin der arbejder i andre brancher. Nedenfor er det kort beskrevet i listeform:

  • Skydebanevej 14 Aps - Jorddeponi
  • H.P.V. Ejendomsinvest - Ejendomsinvestering
  • Rankenbjerg Plantage - Skov og juletræs produktion
  • JEAL Holding - Investeringer